معرفی مؤسسه ایننوگت

1- معرفی
ایننوگت یک شبکه علمی و نوآوری باز جهانی برای سازمانهای نوآور، دانشمندان، استارتآپها و متخصصین است. این مؤسسه در سال 2006 در شهر بارسلونای اسپانیا توسط جوردی رافولز و دیوید رافولز، باهدف شناسایی، رصد و اجرای فرصتهای منحصربهفرد همکاری نوآوری بهصورت آنلاین و در سطح جهانی تأسیس شده است. بدین منظور به برقراری ارتباط در میان افراد اهل تجارت، استارتآپها، متخصصین و جامعه دانشگاهی میپردازد. این مؤسسه در حال حاضر دارای 27 نیروی متخصص در حوزههای نوآوری باز، حقوق مالکیت فکری، انتقال فناوری، تحقیق و توسعه، نوآوری محصول، استارتآپها، سرمایهگذاری خطرپذیر و تحقیقات سرمایهگذاری، است.
ایننوگت فرآیند همکاری را از یکسو میان متقاضیان و تأمینکنندگان فناوری مانند شرکتهای بزرگ، SMEها و سازمانهای تحقیقاتی و از سوی دیگر نوآورانی که بهطور فعالانه به دنبال فرصتهای تحقیقاتی، سرمایهگذاری و ارائه حق امتیاز هستند، را تسهیل میکند. این موضوع بیانگر توجه به نیازمندیهای تمامی کاربران است؛ از طرفی متقاضیان فناوری، راهحل مشکلات خود را دریافت میکنند و از سوی دیگر، نوآوران راهی برای تجاریسازی فناوریهای خود مییابند.
ایننوگت یک بستر ساده و ایمن برای فرصتهای سرمایهگذاری بر روی استارتآپها، پروژههای تحقیق و توسعه، ارائه درخواست راهحلهای فناورانه و ارائه حق لیسانس برای پتنت فراهم میکند. این مؤسسه با برقراری ارتباط در میان بیش از 180 کشور جهان، به اجرای پروژههای همکاری فناوری با توجه به حفاظت قانونی از حقوق مالکیت فکری آنها در محیطی ایمن میپردازد. این مؤسسه مشتمل بر هزاران کاربر متخصص از سراسر دنیا در حوزههای مختلف است که بهصورت رایگان به فرصتهای نوآوری و فناوریهای نوآورانه منتشرشده توسط سازمانهای پیشرو، دسترسی دارند.
2- گستره جهانی کاربران ایننوگت
ایننوگت دارای یک گستره جهانی متشکل از جامعه مدیران ارشد اجرایی، مدیران فناوری ارشد، مدیران استعدادیابی فناوری، مدیران نوآوری باز، مدیران نوآوری، مدیران تحقیق و توسعه، مدیران بازاریابی، مدیران توسعه کسبوکار، مدیران سرمایهگذاری خطرپذیر، مدیران مسئول همکاری، مدیران مسئول اعطای حق امتیاز، کارکنان تحقیق و توسعه، مشاوران نوآوری، کارگزاران فناوری، متخصصان تجاریسازی، محققان ، متخصصان، اعضای هیئتعلمی، دانشمندان دانشگاهی و بسیاری افراد دیگر هستند. این افراد بهطورکلی از نقاط مختلفی از جهان هستند که پراکندگی آنها به شرح زیر است.
50 درصد از قاره اروپا
29 درصد از قاره آمریکا
16 درصد از قاره آسیا
3 درصد از قاره آفریقا
2 درصد از اقیانوسیه
3- همکاران ایننوگت
همکاران استراتژیک مؤسسه ایننوگت به برقراری ارتباط میان متخصصان، کمپانیها و مراکز تحقیقاتی در سراسر جهان میپردازند. هدف اصلی این همکاران، انتشار فضای نوآوری باز ایننوگت به بازار و توسعه ارتباطات است. همکاران ایننوگت در چهار دسته اصلی زیر قرار می گیرند.
1. مراکز دانشگاهی
این بخش مشتمل بر مراکز دانشگاهی مختلفی از سراسر جهان است که آکادمی علوم نیویورک، مدرسه کسبوکار فاکس، مدرسه کسبوکار آیای و دانشگاه بارسلونا چهار همکار دانشگاهی ایننوگت هستند.
2. پارکهای علم و فناوری
هشت پارکهای علم و فناوری بهعنوان همکاران مؤسسه ایننوگت معرفیشدهاند. از این میان میتوان به پارک علم و فناوری هایدلبرگ، مرکز نوآوری دانشگاه ساسکس، درگاه فناوری وین و پارک علم و فناوری دانشگاه گیونا اشاره نمود.
3. انجمنهای کسبوکار
در این بخش نیز هفت همکار برای مؤسسه ایننوگت معرفیشده است. شبکه انتقال فناوری روسیه، انجمن فناوری کاتالان، مؤسسه آسبیو و مؤسسه تیکسالوت برخی از این همکاران هستند.
4. سایر همکاران
برخی از همکاران مؤسسه ایننوگت همچون سایت yet2، مؤسسه دلتاتک کره، انتشارات الزویر و مواردی دیگری از این قبیل در این دسته جای گرفتهاند.